Условия за връщане и гаранция

 

 

Връщането на продуктите се приема само за физически лица, които са закупили продукти от watchsale.bg. За да се възползвате от връщането на продуктите в рамките на 14 календарни дни, трябва да попълните формата от футъра/долната част на страницата на сайта, най-късно до 14-ия календарен ден считано от датата на изземване / получаване на продукта. Попълнените формуляри след 14 каледарни дни, не са взети/считани под внимание. Продуктът също така трябва да се въведе в наше притежание/ трябва да влезе във наше владение не по-късно от 14-ия календарен ден след датата на получаване.

 

Как връщаш продуктите продавани от watchsale.bg

 

Връщането на продуктите watchsale в две стъпки:

 

 

1. Попълнеш този формуляр за връщане http://watchsale.bg/return.html, като се увериш, че продуктът, който искаш да го върнеш отговаря на условията за връщането

 

2. След одобрение на поискане за връщане, ние изпращаме куриер до теб да вземе продукта, който искатеш да върнеш.

 

Връщането на продукти струва 15 лева, ако това не е заради нас.

 

Ако си избрал опцията за възстановяване на покупната сума и, продукта, който си връщал отговаря на условията за връщане, ние ще възстановим парите в сметката ти, посочена от теб  във формата на връщане или в банкова сметка, ако си плащал по банков превод. Парите ще се покажат/виждат в банковата ти сметка или кредитна ти карта в рамките на 30 календарни дни.

 

Ако решиш да връщаш продукта, като попълнеш формата за връщане, и значи да изпратим куриер до теб да вдигне продукта, транспортните разходи ще бъдат платени от теб. Цената на транспорта за връщане е хххх лева. Watchsale.ro ще плати връщането за всеки дефектен продукт и на тези което не съответстват на вашата поръчка.

 

На какви условия трябва да отговарят продуктите:

 

Общи условия които се прилагат за всички продукти:

 

Можеш да върнеш продукти в рамките на 14 календарни дни, считано от момента, в който ти са били доставени от куриера, независимо дали си физическо лице или юридическо лице. Така че, за да бъдат взети под внимание, формата на връщане може да се изпраща не по-късно от 14-ия календарен ден от датата на доставката на продукта.

 

Можеш да върнеш всеки продукт, който го получаваш с фабричен дефект в рамките на 14 дни от датата на доставката.

 

Всички продукти, които ги връщаш трябва да бъдат в същото състояние, в което ти си ги получил. Не можем да приемем продуктите, на която са били направени неупълномощени интервенции или са били повредени от теб: имат повреди или непълна опаковка, признаци на износване или прекомерна употреба, драскотини, недостатъци, натъртвания, механични / електрически шокове; също така не можем да приемем продукти, които не разполагат с всичките аксесоари.

 

Трябва да върнеш продуктите в оригиналната опаковка придружени от оригиналните етикети непокътнати/ интактни, от оригинален  гаранционен сертификат, ако е бил издаден от производител / дистрибутор и всички документи с които ти са били доставени.

 

Ако продуктите които ние ти ги предоставихме са били придружени от евентуални подаръци, когато връщаш продуктите трябва да връщаш и подаръците.

 

Ако си купил повече продукти от същия тип и искаш да ги върнеш всичките, само един от продуктите може да бъде разпечатан, останалите продукти, можем да ги приемаме само ако са запечатани.

 

Провери по-долу кои са специфичните условия, които трябва да изпълнат твоя продукт.

 

Моля, обърнете внимание:

 

В случаите, когато връщаните стоки/продукти показват повредени опаковки или непълни, следи от износване, драскотини, удари, електрически удари, липсващи аксесоари, липсващ гаранционен сертификат, ние си запазваме правото да решим дали да приемаме връщането или да спрем размер от стойността на продукта (стойност с ДДС), сумата ще бъде съобщена след оценка на причинените щети.

 

Не носим отговорност за евентуалните щети, причинени по време на транспортирането. Моля, проверете пратката в присъствието на куриера, а ако има проблеми с целостта и, направете протокол и снимки в присъствието на куриера. Всяка последваща жалба/рекламация няма да бъде разгледана.

 

Ние също така си запазваме правото да откажем да приемаме връщането, в случай на злоупотреба (повтарящи връщания).

Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Ghidul tau autentic de shopping.