За нас

Watchsale.bg се управлява от Brodex International SRL.

 

Имаме безконкурентри намаления на над 17 000 стоки, оригинални часовници, бижута, чанти, парфюми, козметика и слънчеви очила.

 

Ние сме директен вносител на всички продукти в сайта с партньорства в САЩ и ЕС. Всички наши продукти идват придружени от сертификати за международна гаранция, предоставена от производителя, всички продукти са 100% оригинални.

 

Правим всичко възможно да Ви предложим отлични цени на пазара, благодарение на връзките, които имаме с производителите и големите дистрибутори.

 

Ежедневно подобряваме нашите оферти чрез добавяне на нови продукти или марки. Правим всичко възможно, да показваме нашите запаси и наличности в реално време.

 

Актуализацията на запасите и наличието на предлаганите продукти, както и появата на нови продукти се извършва автоматично всяка вечер. Поради тази причина всички наши оферти са валидни за 24 часа. Въпреки това през деня някои продукти могат да бъдат с променени наличности или цени. Моля за разбиране в случй, че информацията, представена в сайта, не е актуална понякога. Правим всичко възможно, за да Ви предоставим точна информация, но работата с над 17 000 понякога е труден процес, молим за разбиране в такива сличаи.

 

Приятно пазаруване!

 

Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Ghidul tau autentic de shopping.